• 0572 - 358 151
  • Praamstraat 13, 8102 HM Raalte

Over ons

Garagebedrijf Mollink bestaat sinds 1985 en is begonnen als Nissan servicedealer. In de loop der jaren kwam daar het Hyundai servicedealerschap bij. Nadat rond het jaar 2000 afscheid werd genomen van de servicedealerschappen van Nissan en Hyundai werden wij specialist in deze merken. In 2001 werden wij erkend reparateur van Ford. Dit eindigde in 2011.

 

Sindsdien zijn wij gespecialiseerd in de merken Ford, Nissan en Hyundai. Natuurlijk kunt u ook met een ander merk bij ons terecht voor Reparatie/Onderhoud/APK, Bandenservice, Schade afhandeling en voor een nieuwe of gebruikte auto. Ook kunnen wij de airco van uw auto controleren en indien nodig bijvullen.

 

Mocht u om een bepaalde reden niet meer willen of kunnen autorijden, dan kunt u bij ons ook terecht voor een brommobiel. Wij zijn dealer van het merk Aixam, wat Marktleider in Europa is. Uiteraard kunnen wij ook het onderhoud van deze en andere merken brommobielen verzorgen.

 

In de loop der jaren hebben wij ons ook gespecialiseerd in het effectief en systematisch diagnosticeren van storingen in auto´s. Dit is een vak apart, welke veel vraagt van de kennis en kunde van de monteur. Daarom zorgen wij d.m.v. cursussen ervoor dat onze kennis altijd up to date blijft.

 

“Autobedrijf Mollink voordelig en vertrouwd,

voor wie van goed en veilig autorijden houdt”

 
 
 
 


Bovag RWD GMTO Aixam
  • 0572 - 358 151
  • Praamstraat 13, 8102 HM Raalte
  • YouTube