Aixam brommobiel kopen

Wil je een Aixam brommobiel kopen? Kom nu langs voor een proefrit bij Autobedrijf Mollink, gecertificeerd Aixam dealer voor Raalte en omstreken. Bij ons krijg je een duidelijk en eerlijk advies over alle mogelijkheden en prijzen. We leveren nieuwe en gebruikte Aixam brommobielen, en verzorgen ook de reparatie en het onderhoud van je brommobiel.

Brommobiel kopen? Autobedrijf Mollink!

Wil je een Aixam brommobiel kopen, breng dan zeker een bezoek aan onze showroom:

  • Altijd een Aixam City, Coupé of Crossline brommobiel beschikbaar
  • Proefrijden geen probleem
  • Een duidelijk verhaal over brommobiel rijden
  • Eén adres voor aanschaf, service en onderhoud
  • Onderdelen op voorraad
  • Zekerheid van gecertificeerde vakmensen

Aixam brommobielen

De brommobielen van Aixam zijn modern en eigentijds. Met het design van scherpe lijnen en innovaties in veiligheid, comfort en milieu is Aixam toonaangevend op het gebied van de brommobiel. Aixam gaat hiermee veel verder dan de wettelijke eisen in veiligheid en comfort. Het assortiment omvat de City, Coupé en de Crossline in verschillende uitvoeringen en kleuren. Bovendien zijn de brommobielen gunstig geprijst: je rijdt al een nieuwe brommobiel voor nog geen € 9.489,-!

Electrisch rijden

Aixam is een groot en sterk merk dat continu innoveert en vernieuwt. Ook op het gebied van natuur en milieu staan de ontwikkelingen bij Aixam niet stil. Sinds kort zijn er volledig elektrische modellen leverbaar met een actieradius van 120 km. Goed voor het milieu, goedkoop en thuis of onderweg zo opgeladen in een normaal stopcontact!

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de Aixam brommobiel? Neem dan nu contact op via tel. 0572-358151, wij helpen je graag verder!

Op de website van Aixam vind je meer informatie over de Aixam brommobielen: