Auto onderhoud en reparatie

Auto onderhoud is niet iets waar je graag aan denkt. Het kost geld, tijd en moeite. Door je auto regelmatig te onderhouden voorkom je hoge kosten. Doordat de auto regelmatig wordt nagekeken, worden problemen tijdig herkend en voorkom je dure reparatie’s door gevolgschade. Je bent goedkoper uit.

Autobedrijf Mollink in Raalte

Wij zijn een universeel bedrijf. Dat betekent dat wij alle merken auto’s kunnen onderhouden of repareren. Of het nu een Ford, Volkswagen of een Opel is, auto onderhoud of reparatie is bij Autobedrijf Mollink in Raalte mogelijk. Natuurlijk hanteren wij een scherp tarief en overleggen wij vooraf altijd met je, zodat je achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Auto onderhoud reparatie en wat nog meer?

Wij werken met uiterst moderne apparatuur en zorgen dat onze kennis altijd up to date blijft, zodat je auto bij ons in goede handen is. Daarom kunnen wij bijvoorbeeld ook de APK voor u verzorgen of een Airco met het nieuwe koudemiddel R1234YF vullen. Ook hebben wij ons gespecialiseerd in het diagnosticeren van complexe storingen in auto’s. Wij zijn een allround autobedrijf.

Alles op een rijtje, van auto onderhoud reparatie tot airco service!

Gerelateerde pagina’s van Autobedrijf Mollink