Auto diagnose

Heeft jouw auto een vervelend of zelfs gevaarlijk probleem? Voordat je zomaar onderdelen gaat vervangen: laat voor de zekerheid eerst een auto diagnose uitvoeren door Autobedrijf Mollink. Wij zijn gecertificeerd GMTO Diagnosespecialist. Na onze auto diagnose weet je echt waar het aan ligt en bespaar je jezelf veel onnodige kosten en ergernis.

Waarom een auto diagnose:

  • Voorkom het onnodig vervangen van dure onderdelen
  • Weet waar je aan toe bent
  • Geen of minder ergernis en tijdverlies
  • Inclusief uitgebreid storingsdiagnose-rapport
  • Veilig en met een gerust gevoel weer de weg op!

Op goed geluk vervangen?

Door de geavanceerde techniek van modernere auto’s is het voor garagebedrijven steeds lastiger om storingen op te sporen. Bijvoorbeeld als de motor uitvalt. Het auto uitlezen via een computer geeft vaak onvoldoende inzicht in de oorzaak van de storing. Als het goed is, verwijst je eigen monteur je dan door naar een autodiagnose specialist. Maar nog vaak gebeurt dat niet, en worden auto-onderdelen op goed geluk vervangen.

Risico op verkeerde beslissingen

Zonder een gedegen diagnose is het risico op verkeerde beslissingen groot. Dit leidt vaak tot hoge kosten en ergernis. Dure onderdelen worden vervangen waarvan achteraf blijkt dat die het probleem niet veroorzaken. Mensen doen soms zelfs afstand van hun dierbare auto, terwijl deze gewoon gerepareerd had kunnen worden. En dan hebben we het nog niet over de ergernis en het tijdverlies door het veelvuldige garagebezoek en het missen van je auto.

Laat je auto doorlichten

Deze onkosten en frustratie kan je voorkomen door een professionele auto diagnose te laten uitvoeren! Volgens een professionele werkwijze lichten we met specialistische apparatuur wordt je auto doorgelicht op mogelijke defecten. Dit gaat verder dan een auto uitlezen. Onze gecertificeerde autodiagnose specialisten zien aan de meetresultaten vaak direct en onmiskenbaar welk auto-onderdeel de storing veroorzaakt. Meer informatie over onze werkwijze lees je op de pagina Storingsdiagnose auto. Ook kan je meer lezen over de kosten van een auto diagnose.

Uitgebreid diagnoserapport

Als klant ontvang je van ons een uitgebreid auto diagnose rapport die we samen met je doornemen. Zo kan je zelf zien waar de autostoring vandaan komt. Bij het rapport zit ook een helder advies om het probleem te verhelpen.

Auto repareren

Het repareren van de auto kan je gewoon door je eigen dealer laten doen. Indien gewenst kan Autobedrijf Mollink je auto ook gelijk herstellen. Zo blijf je niet heen en weer rijden tussen garages en kan je snel weer veilig met je auto de weg op. Mét het geruste gevoel dat het probleem echt is opgelost en je niet teveel hebt betaald!

Voorbeelden: 2 tevreden klanten

Meer informatie & prijzen

Wil je meer weten over de mogelijkheden en de kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Gerelateerde pagina’s