Storingsdiagnose auto

Heeft je auto een vervelend of zelfs gevaarlijke storing? Kom dan naar ons voor een Storingsdiagnose Auto. Als auto diagnose specialist kunnen we de oorzaak van autostoringen vaak snel traceren en zo autoproblemen effectief oplossen.

Storingsdiagnose

Onze storingsdiagnose gaat veel verder dan de auto uitlezen. Omdat nieuwe auto’s steeds complexer worden, zijn autostoringen voor het reguliere autobedrijf lastiger op te lossen. Het uitlezen van de auto via een computer alleen levert niet altijd de oorzaak van de storing op. Het zoeken naar de storing van de auto kost tijd en lang niet altijd is de juiste kennis en apparatuur aanwezig. Autobedrijf Mollink werkt met specialistische apparatuur om een auto diagnose te maken.

Autostoringen opsporen

Met onze Storingsdiagnose kan je veel tijd, geld en energie besparen. Je voorkomt immers onnodige autoreparaties en hoeft niet op zoek naar een andere auto. Kort samengevat staan we voor:

  • Snelle en gedegen storingsdiagnose
  • Alle apparatuur in huis om autoproblemen snel op te sporen
  • Zekerheid van werken met opgeleide, GMTO-gecertificeerde specialisten
  • Technische hulp en advies beschikbaar om het probleem direct te verhelpen
  • Second opinion voor de storing aan je auto
  • Zowel voor particulieren als reguliere garagebedrijven

Officiële GMTO Diagnose Specialist

Bij een Storingsdiagnose Auto gaat de specialist effectief en systematisch wijze aan het werk, zodat je tegen minimale kosten en in een zo’n kort mogelijke tijd klaar bent. Met een gebroken been ga je ook naar de specialist en niet naar uw huisarts, dus waarom niet met een storing aan je auto? Wij investeren continu in kennis, techniek en apparatuur, zodat wij altijd een storing vlot kunnen oplossen, ook van de nieuwste modellen. Op deze manier zijn wij GMTO Auto Diagnose Specialist geworden. Wij beschikken niet alleen over uitleesapparatuur, maar ook over een 4-kanaals scoop, rookdetectie apparatuur, een drukmeetset, OBD-recorder en nog veel meer. Zo kunnen wij effectief meten en de autostoring snel traceren.

Storingsdiagnose van uw autoComplete storingsdiagnose auto

Als je je auto bij ons brengt voor een storingsdiagnose auto, lezen we met een laptop je auto uit. Ook vragen we je wanneer en hoe vaak de storing zich voordoet. Vervolgens stellen wij een meetplan op. Aan de hand van de resultaten van het meetplan, stellen wij de oorzaak van de storing vast na grondige analyse. Hiervan krijg je een Diagnoserapport inclusief een reparatie advies. Wij houden je gedurende dit proces continu op de hoogte. Natuurlijk vragen we je altijd toestemming voordat we iets repareren, of als het achterhalen van de storing langer duurt dan van tevoren aangegeven.

Second opinion

Naast een volledige storingsdiagnose kunnen wij je ook helpen met een second opinion. Je kan ons laten onderzoeken of een elektronisch onderdeel werkelijk defect is. Eventueel kan je ook je eigen autobedrijf vragen om met ons contact op te nemen. Wij werken veel voor collega-autobedrijven!

Lees deze 2 praktijkvoorbeelden

Twee van onze klanten delen hun ervaringen met een auto diagnose via Autobedrijf Mollink.

Meer weten?

  • Neem geheel vrijblijvend contact op via tel. 0572-358151 voor meer informatie over de storingsdiagnose voor auto’s of om direct een afspraak te maken

Gerelateerde pagina’s:

Bel nu voor een afspraak: 0572-35815.