Over Ons

Garagebedrijf Mollink bestaat sinds 1985 en is begonnen als Nissan servicedealer. In de loop der jaren kwam daar het Hyundai servicedealerschap bij. Nadat rond het jaar 2000 afscheid werd genomen van de servicedealerschappen van Nissan en Hyundai werden wij specialist in deze merken. In 2001 werden wij erkend reparateur van Ford. Dit eindigde in 2011.

Veelzijdig

Sindsdien zijn wij gespecialiseerd in de merken Ford, Nissan en Hyundai. Natuurlijk kun je ook met een ander merk bij ons terecht voor Reparatie/Onderhoud/APK, Bandenservice, Schade afhandeling en voor een nieuwe of gebruikte auto. Ook kunnen wij de airco van jouw auto controleren en indien nodig bijvullen.

Autobedrijf Mollink voordelig en vertrouwd, voor wie van goed en veilig autorijden houdt.

Brommobiel

Mocht u om een bepaalde reden niet meer willen of kunnen autorijden, dan kunt u bij ons ook terecht voor een brommobiel. Wij zijn dealer van het merk Aixam, wat Marktleider in Europa is. Uiteraard kunnen wij ook het onderhoud van deze en andere merken brommobielen verzorgen.

Storingsdiagnose

In de loop der jaren hebben wij ons ook gespecialiseerd in het effectief en systematisch diagnosticeren van storingen in auto┬┤s. Dit is een vak apart, welke veel vraagt van de kennis en kunde van de monteur. Daarom zorgen wij d.m.v. cursussen ervoor dat onze kennis altijd up-to-date blijft.