• 0572 - 358 151
  • Praamstraat 13, 8102 HM Raalte

Storingsdiagnose

Kampt uw auto met een vervelend of zelfs gevaarlijk probleem? Kies dan voor onze Storingsdiagnose Auto. Als auto diagnose specialist kunnen we de oorzaak van autostoringen vaak snel traceren en zo autoproblemen effectief oplossen. Bel nu voor een afspraak: 0572-35815.

Storingsdiagnose

De Storingsdiagnose Auto gaat veel verder dan de auto uitlezen. Omdat nieuwe auto's steeds complexer worden, zijn storingen voor het reguliere autobedrijf lastiger op te lossen. Het uitlezen van de auto via een computer alleen levert niet altijd de oorzaak van de storing op. Het zoeken naar de storing kost tijd en lang niet altijd is de juiste kennis en apparatuur aanwezig. Autobedrijf Mollink werkt met specialistische apparatuur om een auto diagnose te maken. 

Waarom Autobedrijf Mollink

Met onze Storingsdiagnose Auto kunt u veel tijd, geld en energie besparen. U voorkomt immers onnodige reparaties en hoeft niet op zoek naar een andere auto. Kort samengevat staan we voor:

  • Snelle en gedegen auto diagnose
  • Alle apparatuur voor storingsdiagnose in huis
  • Zekerheid van werken met opgeleide, GMTO-gecertificeerde specialisten
  • Technische hulp en advies beschikbaar om de storing direct te verhelpen
  • Second opinion voor uw autostoring
  • Zowel voor particulieren als reguliere garagebedrijven
Tip: lees het verhaal over mw. Luurs en haar haperende VW Polo

Officiële GMTO Diagnose Specialist

Bij een Storingsdiagnose Auto gaat de specialist effectief en systematisch wijze aan het werk, zodat u tegen minimale kosten en in een zo'n kort mogelijke tijd klaar bent. Wij zijn zo'n specialist. Met een gebroken been gaat u ook naar de specialist en niet naar uw huisarts, dus waarom niet met een storing aan uw auto? Wij investeren continu in kennis, techniek en apparatuur, zodat wij altijd een storing vlot kunnen oplossen, ook van de nieuwste modellen. Op deze manier zijn wij GMTO Auto Diagnose Specialist geworden. Wij beschikken niet alleen over uitleesapparatuur, maar ook over een 4-kanaals scoop, rookdetectie apparatuur, een drukmeetset, OBD-recorder en nog veel meer, waardoor wij effectief kunnen meten. 

Auto uitlezen voor auto diagnose

Complete storingsdiagnose auto

Wanneer u uw auto bij ons aanbiedt voor een storingsdiagnose auto, zullen wij met een laptop uw auto uitlezen en aan u vragen onder welke omstandigheden en met welke frequentie de storing zich voordoet. Vervolgens stellen wij een meetplan op. Aan de hand van de resultaten van het meetplan, stellen wij de oorzaak van de storing vast na grondige analyse. Hiervan krijgt u een Diagnoserapport inclusief een reparatie advies. Wij houden u gedurende dit proces continu op de hoogte en vragen u altijd toestemming voordat wij iets gaan repareren en/of verdergaan als het achterhalen van de storing langer duurt dan begroot. 

Second opinion

Naast een volledige storingsdiagnose kunnen wij u ook van dienst zijn met een second opinion. U kunt dan door ons laten onderzoeken of een elektronisch onderdeel werkelijk defect is. Eventueel kunt u ook uw eigen autobedrijf contact met ons laten opnemen. Wij werken ook veel voor collega-autobedrijven!

Meer weten?

Gerelateerde pagina's:

 

 

Storingsdiagnose auto
Rapport van storingsdiagnose auto
Apparatuur voor storingsdiagnose auto
Bovag RWD GMTO Aixam
  • 0572 - 358 151
  • Praamstraat 13, 8102 HM Raalte
  • YouTube