• 0572 - 358 151
  • Praamstraat 13, 8102 HM Raalte

Auto uitlezen

Laat uw auto uitlezen door Autobedrijf Mollink in Raalte! Wij zijn gespecialiseerd in het uitlezen van auto's en het stellen van autodiagnoses.

Auto laten uitlezen met de laptop... en veel meer!

Moderne auto’s beschikken over een computer die alle electronica regelt. Bij storingen brandt vaak een storingslampje in het dashboard. Het auto uitlezen met computer is vaak een goede eerste stap in het opsporen van het probleem. Met de foutcode of foutcodes kan de oorzaak van het probleem direct in beeld zijn. Het kan ook zijn dat een auto diagnose nodig is om de oorzaak te traceren.

Mollink: specialist in auto diagnose

Autobedrijf Mollink is gespecialiseerd in het stellen van de juiste storingsdiagnose en kan geconstateerde gebreken gelijk oplossen. Heeft u een storing aan uw auto die uw eigen garage niet kan oplossen, neem dan zeker contact met ons op! Met ons kunt u veel tijd, geld en energie besparen omdat u onnodige reparaties voorkomt (klantvoorbeeld) en u niet op zoek hoeft naar een andere auto.

Meer informatie

Neem contact op via tel. 0572-358151 voor meer informatie over auto uitlezen of storingsdiagnose, of om direct een afspraak te maken. 

 

 

Gerelateerde pagina's

Auto diagnose

Storingsdiagnose

Oorzaak en Oplossing storing

Werkwijze storingsdiagnose

Tarief storingsdiagnose

Voorbeeld VW Polo

Voorbeeld Nissan Micra

 

 

auto uitlezen
Wij zijn specialist in auto uitlezen en storingsdiagnoses stellen.
Bovag RWD GMTO Aixam
  • 0572 - 358 151
  • Praamstraat 13, 8102 HM Raalte
  • YouTube